fbpx

Benefiet
3, 4 & 5 april

Islamitische begraafplaats Roosendaal

Tussenstand

1.670.431,34

LIVE

Steun de Islamitische Begraafplaats Roosendaal

In deze snel veranderende maatschappij is het erg belangrijk om een heldere visie te hebben als Marokkaans-Islamitische gemeenschap in Nederland. Onze visie is om een hechte gemeenschap te zijn die voor elkaar klaarstaat in makkelijke en moeilijke tijden. Met een sterke gemeenschap zullen wij in staat zijn om een positieve bijdrage te leveren aan onze eigen gemeenschap en aan de omgeving. Deze sterkere gemeenschap realiseren wij door onderling een eenheid te vormen waarin we elkaar kunnen aanspreken op onze verantwoordelijkheden

Doneer hier

Doe mee met onze benefietdagen van 3, 4 & 5 april en draag bij aan dit nobele doel. Uw donaties, groot of klein, zullen direct bijdragen aan de voltooiing van de Islamitische Begraafplaats Roosendaal. Samen kunnen we een blijvende erfenis creëren voor toekomstige generaties, een plaats van vrede en bezinning.

Uw donatie telt

Elke donatie brengt ons dichter bij ons doel. Met nog €900.000 te gaan, is elke bijdrage essentieel. Dit is uw kans om deel uit te maken van iets betekenisvols, om bij te dragen aan een project dat generaties lang impact zal hebben op onze gemeenschap. Laten we samen de finishlijn halen en de benefiet op 3, 4 en 5 april tot een groot succes maken.Sponsoren

Een laatste rustplaats

Waarom het belangrijk is?

De Islamitische Begraafplaats Roosendaal is meer dan een begraafplaats; het is een toevluchtsoord waar geliefden in waardigheid en overeenstemming met de islamitische tradities kunnen worden begraven. Dit project biedt onze gemeenschap een gevoel van eenheid, vrede en respect voor onze overledenen en is een cruciale stap in de richting van zelfvoorziening binnen onze gemeenschap.

Laten we de handen ineenslaan en de Islamitische Begraafplaats Roosendaal tot een realiteit maken. Uw steun is nu belangrijker dan ooit. Doneer vandaag nog en maak deel uit van dit historische project voor onze gemeenschap.