fbpx

Eid El Adha

Beste Broeders en Zusters,

Met veel vreugde kondigen wij aan dat wij op zondag 16 juni 2024 samen het Eid al-Adha gebed zullen verrichten in Moskee Roosendaal. Dit is een bijzondere gelegenheid voor ons allemaal om samen te komen en deze heilige dag te vieren.

Tijd en Locatie

  • Tijd: 08:00 uur
  • Locatie: Moskee Roosendaal

Wij verzoeken iedereen om op tijd aanwezig te zijn. Het is belangrijk om de gebedsruimte voor aanvang van het gebed te betreden zodat wij gezamenlijk kunnen bidden.

Parkeeradvies

Wij willen alle bezoekers vriendelijk verzoeken om hun auto’s netjes te parkeren en de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders op te volgen. Onze vrijwilligers zullen aanwezig zijn om het parkeren in goede banen te leiden en het is van groot belang dat wij hen respecteren en hun instructies opvolgen. Dit helpt niet alleen om alles soepel te laten verlopen, maar zorgt er ook voor dat wij geen overlast veroorzaken voor de buurt.

Gedragsregels

  • Wees op tijd: Het is essentieel om op tijd aanwezig te zijn zodat het gebed zonder vertraging kan beginnen.
  • Netjes parkeren: Volg de instructies van de parkeerbegeleiders en zorg ervoor dat uw voertuig geen doorgangen of andere voertuigen blokkeert.
  • Respect voor vrijwilligers: Onze verkeersbegeleiders en andere vrijwilligers doen hun best om de dag zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen. Behandel hen met respect en volg hun aanwijzingen op.

Viering van Eid al-Adha

Eid al-Adha is een tijd van vreugde, delen en dankbaarheid. Laten we deze dag benutten om onze band met Allah (swt) en elkaar te versterken. Dit is een prachtige gelegenheid om de gemeenschap te versterken en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Wij kijken ernaar uit om deze heilige dag met u allen te vieren. Moge Allah (swt) onze gebeden en offers accepteren en ons zegenen met vrede en geluk.

Eid Mubarak!

Eid El Adha
16 Juni 2024
Einde Hajj

Wat je moet weten

Tijd 08:00
Locatie Moskee Roosendaal
Datum 16 Juni 2024

Andere Events

1ef8d2e43eb4da700801347b5c48ca43
Eid El Adha
16 Juni 2024
Einde Hajj
Locatie: Moskee Roosendaal