fbpx

Islamitsche begraafplaats Roosendaal

GEBEDSTIJDEN ROOSENDAAL:

DHOR:

12:55

Tijd tot het gebed

1:23

Islamitische begraafplaats Roosendaal

Tussenstand

1.890.431,34

Een eeuwige rustplaats

Moslims in Nederland hebben steeds meer behoefte aan een eigen begraafplaats die voldoet aan de islamitische voorschriften.

Door de Islamitische Begraafplaats Roosendaal (IBR) te steunen help jij niet alleen moslims een waardig afscheid te hebben, maar ook vanuit praktisch oogpunt de nabijheid van eventuele nabestaanden. Daarnaast draag jij bij aan het vervullen van een essentiële behoefte in de moslimgemeenschap.

Steun jij tijdens deze heilige maand Ramadan dit prachtig initiatief?

Moge Allah eenieder zegenen en het realiseren van deze begraafplaats vergemakkelijken. 

Islamitische begraafplaats Roosendaal

Tussenstand

1.890.431,34

Steun de Islamitische Begraafplaats Roosendaal

De Islamitische begraafplaats Roosendaal wordt momenteel gefinancierd door de moslimgemeenschap en er worden regelmatig inzamelingsacties georganiseerd om de begraafplaats te ondersteunen. Door bij te dragen aan deze initiatieven, kunt u als moslims samenwerken aan een gemeenschappelijk doel en bijdragen aan de waardige begrafenis van overleden geliefden.

Bij de IBR staat respect voor de overledene centraal en wordt er gezorgd voor een traditionele en respectvolle begrafenis volgens islamitische voorschriften. Het is daarom van groot belang om deze begraafplaats te ondersteunen en de moslimgemeenschap te steunen in hun zoektocht naar een waardige begrafenis.