Inschrijven Dār Al-Qur’ān Cursus:

Recitatie begeleiding zusters

! NOG EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR – AANMELDEN TOT 30 APRIL !

Salaam alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh beste zusters,

Sinds afgelopen jaar bieden wij vanuit Dar al-Qurān de cursus ”Iedereen een Kans” aan, honderden studenten hebben wij de kans kunnen geven om de Qurān te leren lezen.

In navolging van deze Qā’ida Nūrāniyya cursus willen wij u verblijden met de nieuwe cursus ”Recitatieverbetering”.
Dit houdt in dat u intensief zult oefenen met uw recitatie onder begeleiding van een van onze bekwame vrouwelijke docenten.
Hierbij wordt er gelet op zowel het onderhouden van het reeds geleerde, als ook het verwerven van nieuwe kennis m.b.t. het reciteren van de Qurān.

De cursus zal 20 weken (vijf maanden) duren en zal in de tweede week van mei beginnen. In verband met vakantie zal het van mei t/m juni plaatsvinden en zal na de zomervakantie voortgezet worden van september t/m november.
Het is één keer per week twee uren waarbij u de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen de recitatiestijlen: Hafs en Warsh.

De dagen/tijden zijn als volgt:

De maandagen van 19:00-21:00, keuze uit Warsh of Hafs

of

De donderdagen van 18:00-20:00, keuze uit Warsh of Hafs

De cursus bedraagt €25 euro per maand (€125 euro voor de gehele cursus), deelname vindt enkel plaats na volledige betaling.

Aan het eind van het traject zal er een toets afgenomen worden, waarbij de docent u voor een laatste keer zal voorzien van advies om door te groeien In Shaa Allah.

Moge Allah jullie en ons allen succes schenken en ons leiden naar hetgeen Hem tevreden stelt.

Bij vragen of opmerkingen, kunt u gerust contact opnemen.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Dār al-Qur’ān | Moskee Roosendaal

 
Wilt u deelnemen? Schrijf u dan in via het digitale inschrijfformulier hieronder en kies de juiste dag en stijl. De eigen bijdrage is €125,- wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol.